Home > Volwassenen > Behandelafdelingen

Onze behandelafdelingen

Hartrevalidatie
Patiënten met een hartaandoening leren bij ons gespecialiseerde, multidisciplinaire team om te gaan met de grenzen die het lichaam stelt en krijgen ondersteuning bij het oppakken van het dagelijks leven.

Lees meer over Hartrevalidatie

Longrevalidatie
Ons team Longrevalidatie is gespecialiseerd in revalidatie van mensen met een longaandoeningen, bijvoorbeeld longemfyseem. Mensen met een longaandoening zijn vaak geneigd steeds minder te doen. De revalidatie doorbreekt dit.

Lees meer over Longrevalidatie

Pijnrevalidatie
Patiënten die lange tijd pijn ervaren, leren van het team Pijnrevalidatie de grenzen van het lichaam te leren kennen. Het team stimuleert patiënten om een balans te vinden tussen willen en kunnen.

Leer meer over Pijnrevalidatie

Orthorevalidatie
Dit team is gespecialiseerd in de behandeling van traumatologische en orthopedische aandoeningen, zoals beenamputatie, rugklachten en handletsel.

Lees meer over Orthorevalidatie

Neurorevalidatie
De behandelteams Neurorevalidatie behandelen mensen met neurologische aandoeningen zoals bijvoorbeeld een beroerte (CVA), dwarslaesie of MS.

Lees meer over Neurorevalidatie

Oncologische revalidatie
Het oncologische behandelteam is gespecialiseerd in het behandelen van patiënten die behandeld zijn voor kanker en nog kampen met de gevolgen hievan: vermoeidheid, pijn, emotionele problemen en oppakken van activiteiten zoals huishouden en werk.

Lees meer over Oncologische revalidatie