Bezoektijden kliniek

Als u een familielid of vriend(in) heeft die in onze kliniek is opgenomen, wilt u die natuurlijk graag een bezoekje brengen. U bent uiteraard van harte welkom, maar vanwege het coronavirus hebben wij onze bezoektijden aangepast en stellen wij een aantal voorwaarden aan het bezoek.

Bezoektijden
Maandag tot en met vrijdag:

  • 18.00 - 20.00 uur

Zaterdag, zondag en feestdagen:

  •         15.00 - 16.00 uur
  •         19.00 - 20.00 uur

Buiten deze bezoektijden is de centrale toegang gesloten.

Voorwaarden bezoek reguliere revalidatieafdelingen

  • Maximaal één unieke volwassen bezoeker en twee kinderen t/m 12 jaar per patiënt per dag. Bezoek vindt maximaal een keer per dag plaats en binnen de hierboven aangegeven bezoektijden. Bezoek dat begeleiding nodig heeft, bijvoorbeeld een kind t/m 12 jaar, mag één begeleider meenemen.
  • Bezoekers dienen zich te allen tijden vooraf bij de receptie te melden. Daar schrijven wij alle bezoekers in.
  • Bezoekers mogen geen verkoudsheidsklachten en/of koorts hebben.
  • Om vervelende situaties te voorkomen, vragen we iedereen het toegestane bezoek en de bezoektijden goed af te stemmen met alle naasten.
  • Bij overtreding van bovenstaande regels door een patiënt of bezoek, zijn wij helaas genoodzaakt het bezoekrecht in te trekken.

Bezoekersregeling covid-19 afdeling
Positieve COVID-19 patiënten op onze speciale covid-19 afdeling, mogen eenmaal per week één bezoeker ontvangen. In verband met de veiligheid en gezondheid van onze patiënten, hun naasten en onze medewerkers, gelden hiervoor strikte voorwaarden. Wilt u op bezoek bij een patiënt op onze covid-19 cohortafdeling? Bespreek dit met de patiënt of eerste contactpersoon.

Afgeven wasgoed en persoonlijke eigendommen
Wij vragen bezoekers om wasgoed en persoonlijke eigendommen zoveel mogelijk tijdens hun bezoek mee te nemen. Wanneer dit niet mogelijk is, kunnen zij deze dagelijks om 11.00 uur en 14.00 uur inleveren bij de hoofdingang. Twee keer per dag brengen wij de afgeleverde spullen naar onze patiënten.