Home > Expertise

Expertise

Het RRC concentreert zich op complexe revalidatiezorg
Wij behandelen patiënten met problemen die complexe, geïntegreerde diagnostiek en / of behandeling vragen.  Lees verder.

Het RRC: expertcentrum in de revalidatiegeneeskunde
We stellen ons tot doel excellente revalidatiezorg te bieden. Daarvoor blijven wij ons zorgaanbod verbeteren en vernieuwen met onderzoek en innovatie. Dit door kennis te verwerven (wetenschappelijk onderzoek), kennis te verspreiden (ontwikkeling en bijstelling van evidence based behandelprogramma’s) en kennis te verankeren (werken volgens de kwaliteitsprincipes). Lees hier ons boekje ‘Evidence Based Practice’ over de EBP methode waarmee we de beste behandeling aan onze patiënten kunnen geven.

ebp ebp

Het RRC: een herkenbare positie in de keten
Bij de overgang van ziekenhuis naar revalidatie hanteren wij het principe van de juiste patiënt op het juiste moment op de juiste plaats met de juiste zorg. Dus geen overbodige behandeling. Medisch specialisten zijn, door zichtbaar te zijn in de ziekenhuizen, de schakel in de zorgketen die de patiënt doorloopt. Wij zorgen voor een goede voortzetting van onze behandeling in de 1e lijn of verpleeghuis. Lees verder.

Het RRC biedt doelmatige behandeling
Onze patiënten en partners mogen van ons goede resultaten tegen zo laag mogelijk kosten verwachten, zonder verspilling. We investeren in het zichtbaar maken van de doelmatigheid van onze behandelprogramma’s en zorgpaden, o.a. door steeds meer vaste behandeltrajecten te creëren. De patiënt geeft het goed inzicht en duidelijkheid over het te volgen behandeltraject