Home > Actuele berichten > Stemt u ook op de wens van het RRC? Bedankt!

Stemt u ook op de wens van het RRC? Bedankt!

Gemaakt op dinsdag 13 november 2018 14:04

Als u klant bent bij de Rabobank en in de regio Leiden-Katwijk woont, kunt u tot en met 25 november stemmen op tal van genomineerde wensen, verzameld door het Rabobank Wensenfonds. Het RRC is ook genomineerd, met een ‘Groovtube’. De Groovtube is een middel om de ademhaling en mondmotoriek bij kinderen en volwassenen te trainen op een leuke, interactieve manier. Blazend op een mondstuk doen kinderen met deze app een spelletje op een tablet. Door dit in spelvorm te gieten, zijn de kinderen veel meer gestimuleerd om hun best te doen. Met goed resultaat!

Klikt u ook op de Groovtube? Het RRC heeft minimaal 100 stemmen nodig!

Hoe stemt u?
U kunt stemmen als u klant bent van de Rabobank. Klanten uit de regio Leiden- Katwijk hebben thuis een kaart ontvangen met een code om te stemmen via www.dichterbijleidenkatwijk.nl. (De Groovtube van het RRC staan in de kolom Oegstgeest.)

Bedankt namens de Kinderrevalidatie!