Home > Actuele berichten > Deel Wassenaarseweg afgesloten tussen 22/9 en 8/10: RRC blijft bereikbaar

Deel Wassenaarseweg afgesloten tussen 22/9 en 8/10: RRC blijft bereikbaar

Gemaakt op vrijdag 21 september 2018 11:12

Vanwege Leidens Ontzet op 3 oktober wordt in de periode van zaterdag 22 september t/m 8 oktober a.s. vanaf 06.00 uur tot en met maandag 8 oktober a.s. 18.00 uur de Wassenaarseweg tussen de Niels Bohrweg en de Sylviusweg afgesloten. Alleen lijnbussen kunnen doorrijden (behalve van 27 september t/m 4 okt. Dan worden ook de bussen omgeleid).

Voor reizigers met de auto: ter plaatse wordt een omleidingsroute ingesteld en komen er borden ter verduidelijking. Voor reizigers met de bus: het blijft mogelijk om bij Halte Blauwe Vogelweg van buslijn 57 uit te stappen. Halte Gorlaeus Laboratorium vervalt tijdelijk.

Het RRC blijft in deze periode dus wèl bereikbaar.