Home > Actuele berichten > Artikel BOSK Magazine: Maatschappelijk werkers Kinderrevalidatie helpen ouders relatie goed houden

Artikel BOSK Magazine: Maatschappelijk werkers Kinderrevalidatie helpen ouders relatie goed houden

Gemaakt op vrijdag 29 juni 2018 9:32

Bij de behandeling van kinderen met een (ernstige) lichamelijke beperking hebben onze maatschappelijk werkers ook volop aandacht voor de ouders. Zij staan voor vragen als: Hoe gaan we ons huis aanpassen? Aan wie kunnen we de zorg overlaten als we een keer een weg moeten?
 

Naast het regelen van praktische hulp, maken onze maatschappelijk werkers, de ouders er ook van bewust dat het belangrijk is om hun relatie goed te houden en hoe ze dat doen. Maatschappelijk werker Marc van der Vooren kent alle bekende valkuilen voor ouders.

 
BOSK Magazine- Marc van der Vooren