Home > Actuele berichten > Netwerkbijeenkomst Vroegbehandeling 0-5 jaar

Netwerkbijeenkomst Vroegbehandeling 0-5 jaar

Gemaakt op donderdag 14 juni 2018 10:38

Kinderen met mentale en neurologische problemen komen om te beginnen vaak in de eerstelijn terecht. Niet altijd lukt het de eerstelijns fysiotherapeut, ergotherapeut, psycholoog of orthopedagoog om een diagnose te stellen of een vraag van de ouders te beantwoorden. Op onze netwerkavond voor eerstelijnstherapeuten uit de regio vertelden we waar wij hen mee kunnen helpen. Bijvoorbeeld met een gangbeeldanalyse, een handvaardigheidsanalyse en een advies voor passend onderwijs, uitgevoerd door een multidisciplinair team.

Enkele reacties van de aanwezigen: “Geboeid door de onderwerpen”; “leerzame avond”; “goed om van elkaar te weten wat je doet”.