Home > Actuele berichten > Help ons de VOORbeeld-verkiezing winnen!

Help ons de VOORbeeld-verkiezing winnen!

Gemaakt op woensdag 28 maart 2018 8:19

Krijgt onze escaperoom Onbeperkt Ontsnappen jouw stem? (Om te stemmen, ga naar VOOR)

Netwerkorganisatie VOOR organiseert elk jaar de VOORbeeld-verkiezing. Het winnende project is een VOORbeeld van hoe je mensen, dichtbij óf ver weg, kunt helpen. De winnaar krijgt een mooi geldbedrag voor de uitvoering van het project.

Wij doen mee met onze eigen VOORbeeld: de escaperoom Onbeperkt Ontsnappen, voor CVA-patiënten en hun familie en vrienden 

Vrienden en familie laten ervaren wat een CVA-patiënt doormaakt, dat is het doel! Een CVA-patient laat zich samen met familie en vrienden insluiten in deze escaperoom. De naasten krijgen een kunstmatige beperking, bijvoorbeeld een verzwaring aan een been of een verduisterde bril. Zij ervaren aan den lijve hoe het is om te leven met beperkingen. Alle opdrachten zijn toegespitst op beperkingen die CVA-patiënten ondervinden. In de escaperoom gaan plezier en leren hand in hand.

Met de escaperoom Onbeperkt Ontsnappen werken wij aan een krachtig netwerk van familie en vrienden, die echt begrijpen wat je doormaakt na een beroerte. 

Als we winnen, kunnen we de escaperoom ontwikkelen (met hulp van ex-patiënten, studenten en professionele escaperoombouwers) en in gebruik nemen.

Om te stemmen, ga je naar VOOR en log je in met je LinkedIn of Facebook profiel. Dit kan tot 17 april.

Op VOOR vind je alle informatie over de verkiezing en de deelnemende projecten.