Home > Actuele berichten > Zeer goede uitslag voedselveiligheid RRC

Zeer goede uitslag voedselveiligheid RRC

Gemaakt op maandag 04 december 2017 11:25

Op 7 november jl. was er onaangekondigde audit voedselveiligheid (HACCP) in de centrale keuken, het uitgiftebuffet, de bar en de afdelingskeuken van het RRC. We zijn met vlag en wimpel geslaagd.

Hygiëne Consult Nederland (HCN) heeft de audit voedselveiligheid verricht en bekeken of het RRC voldoet aan de eisen. HCN maakt hiervoor gebruik van een HACCP-audit, een checklist die is aangepast aan de geldende Hygiënecode. Aan de hand van deze checklist wordt ter plekke het voedselverzorgingsproces gevolgd en beoordeeld.

De catering van het RRC scoorde voor de centrale keuken, het uitgiftebuffet en de bar een 9,2 en voor de afdelingskeuken een 9,8. Een score boven de 9 betekent volgens het auditbureau een zeer goed lopend HACCP-systeem.