Home > Actuele berichten > Sophia Revalidatie en het RRC goed vertegenwoordigd tijdens VRA jaarcongres: Dutch Congress of Rehabilitation Medicine

Sophia Revalidatie en het RRC goed vertegenwoordigd tijdens VRA jaarcongres: Dutch Congress of Rehabilitation Medicine

Gemaakt op maandag 13 november 2017 14:11

Op 9 en 10 november 2017 werd in Maastricht het wetenschappelijk symposium van de VRA (Nederlandse Vereniging van Revalidatieartsen) gehouden. Het congres, dat dit jaar samen met 2 internationale zusterorganisaties werd georganiseerd, werd door ruim 800 deelnemers uit verschillende windstreken bezocht. Sophia Revalidatie en het RRC waren daar duidelijk zichtbaar.

Samen organiseerden wij 2 goed bezochte mini-symposia (‘E-health in progress’ en ‘Care during the chronic phase of recovery after stroke: patients’ needs and organization of primary care’). Daarnaast hielden verschillende collega’s een praatje of presenteerden zij een poster tijdens het congres. In totaal werden er 12 voordrachten verzorgd en 5 posters gepresenteerd door collega’s van het RRC en/of Sophia Revalidatie. Een overzicht van de bijdragen is terug te lezen in dit document